Pukinmäen Fysiopalvelu Ky

Yksilöllistä liikunnanohjausta Sinulle!

Liikutko riittävästi? Säännöllinen liikunta antaa sinulle hyvinvointia ja on kannattava sijoitus koko elämällesi. Ota turvallinen ja tavoitteellinen askel kohti terveyttä ja hyvää oloa asiantuntevien fysioterapeuttiemme kanssa varaamalla aika yksilölliseen liikunnanohjaukseen. Me autamme sinua saavuttamaan entistä parempia tuloksia sinulle mielekkäällä tavalla!

Liikunnasta on tutkimusten mukaan apua seuraaviin ongelmiin:

Liikunnan hyödyt


Koulutetut fysioterapeuttimme tukevat liikuntaharrastusta aloittelevia ihmisiä ja auttavat jo liikuntaa säännöllisesti harrastavia saavuttamaan parempia tuloksia ja ylläpitämään kiinnostuksen ja mielekkyyden liikuntaan. Mikäli tavoitteenasi on päästä harjoittelussa haluamiisi tuloksiin tehokkaasti ja turvallisesti, sinun kannattaa harkita yksilöllistä liikunnanohjausta.

Soveltuuko yksilöllinen liikunnanohjaus minulle?

Etsitkö motivaatiota liikuntaan, kaipaatko uusia ideoita, haluatko edistyä varmasti mutta turvallisesti? Onko sinulla polvi- tai selkäongelmia, tarvitsetko ravitsemusohjausta vai haluatko oppia lisää kuntoharjoittelusta ja terveydestä? Olitpa kuntoilija tai urheilija, nuori tai vanha, aloittelija tai konkari, yksilölliseltä liikunnanohjaajaltasi saat parhaat liikuntavinkit!

Mitä yksilöllinen liikunnanohjaus on?

Ensimmäisellä tapaamiskerralla kartoitetaan asiakkaan toiveet, terveydentila, aikataulu, elintavat ja aikaisemmat liikuntaharrastukset ja asetetaan yhdessä harjoittelulle selkeät ja konkreettiset tavoitteet. Asiakkaalle tehdään alkumittaukset eli lihaskunto- ja liikkuvuustestit, joiden pohjalta laaditaan henkilökohtainen harjoitusohjelma. Harjoitusohjelmaan valitaan sellaisia liikuntamuotoja, jotka tuntuvat mieluisilta, tuottavat halutun tuloksen ja sopivat asiakkaan omaan aikatauluun. Harjoitusohjelmaa päivitetään asiakkaan kunnon kohentuessa esimerkiksi kahden kuukauden välein toistuvilla kontrollikäynneillä.

Asiakas päättää itse, kuinka kauan tarvitsee yksilöllistä ohjausta, mutta pitempiaikainen yhteistyö antaa aina parhaimmat tulokset. Viimeisellä tapaamiskerralla vedetään yhteen harjoittelun tuottamat tulokset. Alkumittaukset toistetaan, saatuja tuloksia verrataan alkumittauksiin ja tulosten perusteella suunnitellaan asiakkaalle jatkoharjoitusohjelma.

Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, ePassin Sportti-ja Kulttuuripassi käyvät maksuvälineenä ryhmäjumpissa ja yksilöllisessä liikunnanohjauksessa.

Takaisin