Pukinmäen Fysiopalvelu Ky

Fysiokimppa on fysioterapeuttien kehittämä selkä-, niska- ja nivelystävällinen jumppa

Fysiokimppa

Fysiokimppa Erikoistuotteemme Fysiokimppa on tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ehkäisevää ja työkykyä ylläpitävää terveysliikuntaa enintään 10 hengen pienryhmässä. Fysiokimppa toimii myös hyvänä jatkona yksilölliselle fysioterapialle. Fysiokimpparyhmiä ohjaa ammattitaitoinen fysioterapeutti, joka hyödyntää fysioterapiaosaamistaan tuntien suunnittelussa ja toteutuksessa ja antaa tarvittaessa yksilöllistä ohjausta.

Tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, ryhtiä ja liikkuvuutta, vahvistaa rustokudosta sekä edistää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvointia. Mukaansa tempaava musiikki vauhdittaa harjoittelua ja tukee liikkeiden suorittamista. Tunti koostuu alkulämmittelystä, kahdesta sykkeenkohotusjaksosta ja lihaskunto-osuudesta sekä liikkuvuus- ja venyttelyliikkeistä. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä syväkyykkyjä. Terveyttä edistävän liikunnan lisäksi Fysiokimppatunnit tuovat harrastajalleen liikunnan iloa ja hyvää mieltä.

Fysiokimppaan voi tulla myös lääkärin lähetteellä, jolloin sairausvakuutus korvaa osan. Useat lääkärit suosittelevatkin Fysiokimppaa tuki- ja liikuntaelinsairauksia poteville potilailleen hyvänä itsehoitona. Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, ePassin Sportti-ja Kulttuuripassi käyvät maksuvälineenä ryhmäjumpissa ja yksilöllisessä liikunnanohjauksessa.

Takaisin