Pukinmäen Fysiopalvelu Ky

Niska-selkäjumpasta kuntoa, ryhtiä ja liikkuvuutta!

Fysioterapia

Niska-selkäjumppa on tuki- ja liikuntaelinvaivoja ennalta ehkäisevää liikuntaa noin kahdeksan hengen pienryhmässä. Jumppaa ohjaa ammattitaitoinen fysioterapeutti, joka antaa tarvittaessa yksilöllistä ohjausta.

Tavoitteena on parantaa lihastasapainoa, ryhtiä, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä edistää sydän- ja verenkiertoelimistön hyvinvointia. Jumpassa keskitytään erityisesti niska-hartiaseudun ja keskivartalon voiman, hallinnan ja liikkuvuuden lisäämiseen.

Tunneilla harjoitetaan selkärankaa ja lantiota tukevien syvien lihasten aktivoimista ja hallintaa sekä olkapää- ja niskahartia-seudun asennon hallintaa. Reipas musiikki vauhdittaa harjoittelua. Tunti koostuu alkulämmittelystä, sykkeenkohotusjaksosta ja lihaskunto-osuudesta sekä liikkuvuus- ja venyttelyliikkeistä.

Jumppa ei sisällä hyppyjä eikä syväkyykkyjä ja toimii myös hyvänä jatkona yksilölliselle fysioterapiajaksolle. Kuntoa kohottavan ja terveyttä edistävän liikunnan lisäksi niska-selkäjumppa tuo harrastajalleen liikkumisen riemua ja hyvää oloa.

Smartum Liikunta- ja Kulttuuriseteli, Smartum saldo, Edenredin Virikeseteli, ePassin Sportti-ja Kulttuuripassi käyvät maksuvälineenä ryhmäjumpissa ja yksilöllisessä liikunnanohjauksessa.

Takaisin