Pukinmäen Fysiopalvelu Ky
Pukinmäen Fysiopalvelu Ky

Yritys

Pukinmäen Fysiopalvelu Oy sijaitsee Helsingissä Kehä I varrella Pukinmäen keskustassa. Ajanmukaiset 80 m2 suuruiset toimitilamme sijaitsevat osoitteessa Säterintie 3 katutasossa. Pukinmäessä olemme toimineet vuodesta 1983.

Tarjoamme kattavat fysioterapiapalvelut kaikille ihmisille ikään ja kuntoon katsomatta. Tavoitteenamme on lisätä ja ylläpitää asiakkaidemme liikunta-, työ- ja toimintakykyä. Laadimme yksilöllisen hoitosuunnitelman yhdessä asiakkaan kanssa hänen tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen.

Pitkän työkokemuksen ja erikoistumisopintojen lisäksi henkilökuntamme syventää osaamistaan fysioterapian eri osa-alueilta osallistumalla alan jatko- ja täydennyskoulutukseen. Jatkuva kouluttautuminen ja ammattitaidon kehittäminen takaavat korkea-tasoisen ja tuloksellisen palvelun.

Käytössämme on fysioterapiapalveluihin kehitetty King´s Fund laadunhallintajärjestelmä. Dokumentoitu laatujärjestelmä on tae jatkuvaan toimintamme laadun parantamiseen.

Toimintamme painopiste on tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Erityisosaamistamme ovat vaikeavammaisten fysioterapia ja veteraanikuntoutus. Meillä on monen vuoden kokemus neurologisesta ja reumakuntoutuksesta. Järjestämme omissa tiloissamme pienryhmäliikuntaa, muun muassa fysiokimppa- ja Pilates-kehonhallintaryhmiä.

Pukinmäen Fysiopalvelulla on ostopalvelusopimukset KELA:n, HUS:in ja Helsingin kaupungin terveyskeskuksen kanssa vaikeavammaisten fysio- ja lymfaterapiasta ja veteraanien avokuntoutuksesta.

Pukinmäen Fysiopalvelu Oy on FYSI ry:n jäsenyritys.